Koltec Batterij Apparaat (01) ST paddenstoel

Met mechanisch hart.
In voorraad
Artikelnummer:
koltec_01
Normale prijs € 199,95 Speciale prijs € 149,00 € 123,14
Meer informatie
Aanbieding Nee
Poppetje Nee
Kuiper logo Nee
DETAILS

Koltec Batterij Apparaat ST paddenstoel

Een van 's werelds meest verkochte schrikdraadapparaten met een topspanning van 6.000 Volt en een laadenergie van 0,1 Joule. Het mechanische hart garandeert een betrouwbare en bewezen lange levensduur. De ST is geschikt voor korte afrasteringen tot ca. 500 mtr zonder begroeiing. Grotere oppervlaktes zijn mogelijk, mits er staal- of aluminiumdraad gebruikt wordt. Werkt een weideseizoen op een 6 Volt - 510 Wh ronde Alkaline batterij (niet bijgeleverd). Stroomverbruik ca. 15 mA.

Niet geschikt voor 7,5 Volt alkaline batterijen. Deze batterijen geven teveel stroom waardoor het vliegwiel te hard slaat en de contactpuntjes snel inbranden.

Als een apparaat los van de afrastering gemeten wordt met een digitale voltmeter dan geeft deze meter vaak verkeerde waardes aan. Dit wil niet zeggen dat het apparaat stuk is, maar dat de meter niet in staat is de spanningspuls te meten die het apparaat produceert. Als met een geisoleerde draad of met een schroevendraaier de polen bijna kortgesloten worden, springt er een blauwe vonk over.Als dit het geval is, is het apparaat in orde.

- Verpakkingseenheid: 1 st
- Voeding (Volt): 6
- Topspanning (Volt): 6000
- Spanning bij 500 Ohm (Volt): 300
- Laadenergie (Joule): 0.15
- Impulsenergie max. (Joule): 0.1
- Afrasteringslengte CE (km): 5
- Afrast.lengte zonder aangroei (km): 0.4
- Afrast.lengte met aangroei (km): -
- Dag- nacht automaat: Nee
- Hoog- laag schakelaar: Nee
- Adapter 12V aansluiting: Nee
- Geschikte batterijen (vorm): Rond
- Verbruik (mA): 0.15