Konijnenkorrel 20kg

-
In voorraad
Artikelnummer:
konijnenkorrel_01

Alleen in winkel verkrijgbaar

€ 11,99 € 11,00
Meer informatie
Aanbieding Nee
Poppetje Nee
Kuiper logo Nee
Levertijd -
DETAILS

Konijnenkorrel 25kg

Konijnenkorrels is naast voldoende ruwvoer een volledige voeding voor alle konijnen. Konijnenkorrel bevat een hoog aandeel ruwe celstof. Het dagelijks bijvoeren van fris structuurrijk hooi blijft noodzakelijk om uw konijnen of dwergkonijnen goed gezond te houden. De homogeen samengestelde korrels voorkomen selectief eten en zorgen ervoor dat uw konijnen alle belangrijke voedingsstoffen in de juiste verhouding binnen krijgen. De uitgebalanceerde samenstelling stelt het welzijn van de dieren voorop. Konijnenkorrel wordt bij vele sportfokkers succesvol ingezet met uitstekende fok- en showresultaten.

Voeradvies: Konijnenkorrels is geschikt voor jonge en oude konijnen van alle rassen. Jonge konijnen kunnen vanaf het mee-eten met de voedster met deze voeding worden verzorgd. Onbeperkt voeder beschikbaar stellen gaat vaak goed bij konijnen maar kan voor overgewicht zorgen. Het is beter om dagelijks een hoeveelheid voeder aan de konijnen te verstrekken die gelijk is aan circa 3,5% van het lichaamsgewicht in geval van kleine rassen en circa 2,5% in geval van grote rassen. Laat de dieren minimaal eens per dag de voerbak leegeten. Zorg altijd voor fris hooi en voor onbeperkt vers drinkwater.

Samenstellingsindicatie: Zonnepitschroot, grasmeel, luzerne, gerst, mais, bietenpulp, haver, tarwe, raapschroot, sojahullen*, rietmelasse, tarwegries, sojaschroot*, lijnzaad, sojabonen*, sojaolie*, calciumcarbonaat, L-Lysine, L-Threonine. *) van genetisch gemodificeerde soja.